Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha RX-V585 met 5.1 geluid, alles draadloos?


2 augustus, 2020, Categorie:

Hallo Ik overweeg het aanschaffen van de Yamaha receiver RX-V585. Nu wil ik het liefst alles draadloos. Dus ook de front, midden Sub en achterspeakers. Ik kan nergens vinden of dit mogelijk is. Ik wil eigenlijk geen soundbar. Mijn TV staat tussen 1 muur en de schouw in. Ik denk dat ik met bijvoorbeeld 5 Musiccast-20 speakers en een sub100 het geluid beter kan aansturen. Kan dit met deze receiver?

Alvast bedankt voor jullie antwoord.

met vriendelijke groeten

Willy Heesakkers

Antwoorden

Beste,

Ziet er redelijk overkill uit om dergelijke receiver aan 5 musiccast 20 met sub te koppelen. In zelfde ruimte denk dat je maximaal twee of stereo speakers met sub kan koppelen. De sub 100 heb ik zelf ook gehad en was een teleurstelling . Veel te duur voor wat het maar gaf.

Mvg,

Hoi Sir Oled.

Bedankt voor je antwoord. Ik las juist hele goede ervaringen over de Sub100. Maar geluid is ook iets persoonlijks.

Als ik 5.1 wil krijgen en niet met een soundbar, dan moet je toch wel met losse speakers gaan werken, of niet?

Gr.Willy

Ja 5.1 met losse speakers maar niet in combinatie met musiccast 20 speakers.Andere speakers wel van Yamaha bedraad linker en rechter en center kanaal enkel de 2 achterspeakers kan je draadloos verbinden in 1 ruimte. De review was inderdaad positief over de sub100 maar helaas in praktijk klinkt hij  erg wollig bij beetje belasting dus zou hem zeker niet  aanraden.

Mvg,