Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke zuil speakers; KEF of Teufel?


8 augustus, 2017, Categorie:

Ik ben me aan het oriënteren op nieuwe zuil speakers. Ik ben al zelf wezen luisteren maar ben absoluut geen audiofiel. Welke zullen beter zijn.

Klipsch rf28 of de

Ultimate 40 mk2.

 

Beiden zijn aan het budget wat ik ervoor wil uitgeven. Want er moet van hetzelfde merk ook dan nog een centerspeaker bij.  Graag advies voor welke speaker. Moet wel zeggen ik vind de Klipsch er robuuster uit zien en heeft het gat aan de voorkant zodat de speaker tegen de muur kan..

Antwoorden

Zou voor die Klipsch gaan heb zelf al jaren Klipsch in 7.1 setting en het is oorstrelend .. En met die RF28 heb je een paar kwaliteit beesten in huis ..

zo’n idee had ik zelf ook al, ik heb nu 2 quadrals quintas 505 staan. die wil ik dan als surround back gaan gebruiken en de 2 rf28 voor. of zij er nog betere speakers voor voor maar dan in de zelfde prijsklasse als de rf28’s  ???

Voordeel van Klipsch is bij laag vermogen nog steeds een kristalhelder Sound spectrum .. Ik kijk laat in de avond nog wel eens film en dan worden de buren niet zo vrolijk als de effecten ze uit bed knallen.

Klipsch is clean qua geluid in een goede setup OORgasmisch ..

Smaken verschillen altijd maar als je niet zo kritisch ben qua geluid haal je met de RF28 exht wel een stukje kwaliteit sound in huis.

Voor je het weet wil je alles van Klipsch 😉

Kopen wat je mooi vindt klinken, dat kan niemand voor je bepalen, alleen je eigen oren!

Ik heb verschillende geluisterd. masr heb nog een duwtje in de rug nodig. 😊. Maar deze Klipsch zijn dus uitermate geschikt voor film. Bij ons is het 80% film en 20% muziek.. Andere suggesties is deze prijsklasse zijn ook altijd welkom.

Een antwoord toevoegen