Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke uhd speler?


22 februari, 2018, Categorie:

In een zoektocht naar een nieuwe uhd speler, heb ik mijn oog op de volgende spelers laten vallen. De Sony x800 en de Sony x700. De een heeft dolby vision, De andere is weer premium. Voor welk van deze 2 zou ik het beste kunnen gaan. Ps: had zelf eerst een lg up970, maar was daar uiteindelijk niet zo tevreden over. En de Sony is qua prijs betaalbaar. Zowel in de winkel als op marktplaats.

Antwoorden

Lees vooral ook onze review van de x700. Beiden zijn even premium.

Heb ik gedaan. De twijfel is groot. X800 krijgt geen dolby vision, waar de X700 het wel krijgt ?? ( als het goed is)

Alleen de afwerking van de x800 is wel mooier. maar ik denk dat dolby vision wel een doorbraak gaat krijgen.

Beste,

Als je Sacd en andere exotische formaten wil afspelen ga je voor de X800 maar voor de Dolby Vision versie moet je de  X700 nemen. . Hopelijk komt hij er wel en is het geen halfslachtige oplossing net als bij de tv schermen

Toch is heel die Dolby Vision hype fel opgeblazen en is het verschil heel miniem want zolang er geen 12 bit panelen geleverd worden is het software matig geimplementeerd.

Succes met je keuze !

ik ben ook aan het twijfelen. De x800 vind ik mooi en de Panasonic DMP-UB700 kan ik met goed onderhandelen voor een mooie prijs krijgen.

Maar gaat dolby vision op de x700 echt zoveel verschil maken ?? Ander neig ik toch naar de Panasonic of de x800.

 

Of komen er dit jaar nog UHD spelers uit ??

Beste,

Panasonic komt met een aantal nieuwe modellen op de proppen, ook LG komt met een nieuw model en waarschijnlijk zal Samsung ook nog wel volgen met een nieuw model dus keuze te over.

Zelf heb ik ook de pana dmp ub 700 waar ik zeer tevreden over ben dus voor een goeie prijs gewoon doen als je niet het nieuwste van het nieuwste wil.

Veel keuzeplezier !

ben ook nog aan het kijken naar een uhd speler. Maar ik kan toch nergens vinden dat LG met een Uhd speler komt.

Waar is die info ergens te vinden ??

Beste,

Op ces 2018 was er sprake van een upgrade over de gammele udp 970 speler officieel nog niets bevestigd of ontkend. Afwachten dus…

Oke.

 

ik heb de LG up970 verkocht. ik was er toch niet helemaal tevreden mee. Had deze met de wehkamp actie gekocht, dus met nog een beetje winst kunnen verkopen. Maar het zoeken naar een nieuwe valt toch niet zo mee. (misschien teveel eisend) wat betreft dolby vision. Zoals hier boven al iemand zei, wordt het niet teveel opgeblazen en ga je het verschil wel echt zien..

Beste,

Dolby Vision kan echt maar een verschil maken bij 12 bit panelen zolang deze niet op de markt komen is het verschil marginaal. Het is en blijft voorlopig een hype om de verkoop aan te zwengelen.

Mvg,

 

Er komt een nieuwe speler van LG, de LG UBK90: https://www.tvq.nl/nieuws/lg-komt-met-nieuwe-soundbars-en-blu-ray-speler

De LG speler lijkt mij een uitgeklede versie van de LG up970. weinig tot geen veranderingen..