Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke tv kopen?


7 maart, 2014, Categorie:

hoi, 

ik ga binnenkort een tv kopen en wil graag een tv van de allerbeste kwaliteit voor mijn geld. 

ik zou een tv willen die geen korrelig beeld weergeeft. mijn kijkafstand vanaf de bank is 3,5 meter. en stoel 1 meter. ik zat al tekijken voor de philips 8008 maar hoorde iets over duurzaamheid. hebben jullie een idee voor mij ? ik zal echt beeld willen hebben waarop mensen bijna/levens echt op het beeld lijken. ik zat zelf te denken aan een 40 inch weet niet of dit teklein is ? maar bij media markt kom ik er niet uit omdat alle tv’s korrelig beeld weergeven. mijn budget is rond de 900,-. 

mvg daniel bos

Antwoorden

Gaat je voorkeur uit naar plasma of lcd? Als er geen voorkeur is zou ik echt de ST60-serie van Panasonic aanraden. Deze plasma tv is voor een beperkt budget een van de beste modellen die je kunt kopen. 

Over de duurzaamheid van de PFL8008 durf ik niks te zeggen. Wat heb je gehoord? Check onze reviews voor de ervaringen van een aantal modellen.

ik heb eigelijk geen voorkeur. ik ben een film liefhebber en hou van een heel scherp beeld. maar ook mooie kleuren weergeeft. ik heb ook van deze model gehoord. maar toen hoorde ik over plasma tv’s dat zij inbranden vaak bij logo”s en dat heb ik vaak bij gamen. en ik heb bij platte.tv een samsung f7000 46 inch voor 1024,- kunnen regelen met 1 jaar Netflix. maar nu weet ik niet wat er beter is. dus zou ik graag willen dat u een advies geeft over deze 2 modellen. u heeft misschien ervaring mee of keer getest of gezien ? 

graag hoor ik van u.

mvg Daniel bos

Check onze reviews (zie menu) beide modellen zijn getest. Plasma biedt natuurlijkere kleuren en diepere zwartwaarden, lcd oogt vaak scherper.