Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke receiver bij de B&W 603 vloerstaanders en bijpassende surroundspeakers?


7 december, 2019, Categorie:

Inmiddels is mijn huidige home cinema setje van Onkyo al ruim 11 jaar oud en ben ik toe aan een volgende stap als het gaat om een nieuwe speakerset. Waarbij het uiteindelijke doel is om een 5.1.2 opstelling te creeëren. Niet gewoon maar volgend in de trend om te kiezen voor Sonos of iets anders draadloos maar écht next level is mijn zoektocht van start gegaan. Na maandenlange research door het lezen van artikelen, reviews en het vergelijken van producten heb ik de keuze gemaakt voor de Bowers & Wilkins 603. Niet alleen door de verbluffende reviews, maar natuurlijk ook door veel zelf te luisteren, én een prijs waarvoor ik ze simpelweg niet kon laten staan.

Nu ben ik aangekomen bij het volgende hoofdstuk voor het samenstellen van mijn nieuwe surroundset en dat is het vinden van een nieuwe vervanger voor mijn Onkyo tx-nr307… Ik weet dat een krachtige receiver nodig is voor deze B&W speakers en lees opnieuw heel veel specificaties en reviews. Maar ik vind het lastig om een keuze te maken vooral omdat ik veelvuldig lees dat het vermogen van de meeste receivers niet is wat het lijkt. De prijsklasse waarin ik kijk is richting de 1000euro waarbij Denon, Yamaha en Marantz veel keuze hebben. Wat zou nu een goeie of misschien zelfs een perfecte match zijn in deze situatie? Alle ideeën of suggesties zijn meer dan welkom!

Antwoorden

Ga luisteren in winkel en eventueel thuis. Marantz 6013/4 is prima receiver. Denon heeft ook prima receivers in die prijs klasse. TIP: kijk niet naar vermogen. Elke fabrikant meet dit op haar eigen manier. Is niet veel zeggend 😉