Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke luidsprekers?


30 mei, 2014, Categorie:

Hallo,

Ik heb een denon avr-2106 receiver waarschijnlijk al erg verouderd, maar nu had ik de vraag over een setje luidsprekers van teufel de teufel consono 35 mk3 zijn dat goede luidsprekers?

Een vriend van me heeft ook een set B&W dm601 s2. 4 x en de b&w cc6 alleen die prijs is wat hoger dan die van teufel dus was de vraag welke is beter of wat zouden jullie aanraden ?

MVG

Antwoorden

De luidsprekers van Teufel hebben we toevallig deze week getest in de review van de Teufel Impaq 7000. Daar kun je wellicht wat uithalen. Wat ik echter aan zou raden is dat je met je receiver naar een Hifi zaak gaat en gaat luisteren. Geluid is heel persoonlijk en dit is dan ook het advies dat de meeste mensen helpt.

Bedankt voor de reactie,

Maar is het ook aan te raden om een andere receiver te halen of is hij nog wel goed en niet erg verouderd ?(denon avr-2106).  en weet je Misschien een goede 5.1 set van rond 500/700 euro

alvast bedankt

Nee, dat is in principe een prima model. Het zijn meer dat features die je extra wilt van de huidige receivers. Kijk eens naar setjes van Teufel, Yamaha, Canton en JBL.