Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke 2.1 receiver/blu-ray all in one?


21 januari, 2014, Categorie:

Al jaren heb ik een losse 5.1 receiver van Pioneer met daaraan gekoppeld een Sony Bluray en een Mede8er Mediaplayer aangesloten op een 2.1 Monitor Audio speakerset. Het blijft al die jaren rommelen met ruis op de radio, gedonder met het wisselen tussen apparaten, kortom ik ben het zat en wil een all in one. Graag houd ik mijn speakerset, 3 speakers is echt het maximum in mijn kleine jaren 30 woonkamer. De apparatuur staat in een kast onder mijn tv en de maximum inbouwdiepte is 30cm.

Ik kijk naar een Harman Kardon BDS330, maar HK is toch wel van het “Bose geluid” (veel laag en hoog) is er wellicht een andere goede optie voor mij?

Antwoorden

Wat zoek je precies qua all-in-one? 

Die set van Harman wordt geleverd met speakers en het is niet aan te raden die te vervangen met eiden speakers. Daarvoor is een alles-in-een systeem niet echt geschikt. Dan kun je beter een kleine receiver en speler zoeken.

Dank voor je antwoord Martijn! Dat heb ik nu eigenlijk al een Pioneer VSX922 met een Sony Bluray, ingebouwd in een kast onder de tv, daarop een monitor audio 2.1 set, maar radioontvangst is en blijft een drama op zowel de kabel als antenne. Bovendien bij cd’s ruist de boel, eigenlijk moet ik alles gaan doormeten maar echt geen zin in. Temeer omdat het een heel gedoe is met een Logitech all in one switchen tussen alle apparaten, gaat nog weleens mis en mijn wederhelft heeft daar een gruwelijke hekel aan!