Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke Yamaha receiver is de beste keus?


13 maart, 2019, Categorie:

Blijft lastig het uitzoeken van de juiste receivers er is nergens een goed vergelijkingssite.
mijn zinne is gevallen op Yamaha receivers maar geen idee wat het beste is voor een redelijke prijs.
Maximaal 700,- maar liefst goedkoper. Moet ook nog een subwoofer en Atmos boxen aanschaffen.
DAB is wel handig, heb nu 5,1 cinema set 100 w boxen die aan vervanging toe is.
De boxen wil ik uitbreiden met 2 Atmos boxen uitbreiden. Heb 3 apparaten die er op moeten kunnen of via optische kabel of hdmi. bluetooth is wel handig, Ik wil niet het beste van het beste maar wil wel een beetje bij de tijd zijn. Steaming doe ik niet veel mee, luister maar af en toe vanuit de stoel muziek.
Hoe kom je tot een goede beslissing?

Antwoorden

Door naar een winkel te gaan met vakkundige verkopers. Het zijn jouw oren, online kan niemand het juiste advies geven. Een winkel met een opstelling wel. En die geeft ook nog de beste service!

hallo anoniem,

raar antwoord hoor. waarvoor dient de rubriek vraag en antwoord dan wel ?

hallo anoniem,

raar antwoord hoor. waarvoor dient de rubriek vraag en antwoord dan wel ?

Het is zijn vraag en mijn antwoord! Als jij het kunt vertellen doe het dan. Nogmaals gaan luisteren in een winkel. Toch niet zo’n raar advies toch? Maar als je liever online je (mis)aankopen wilt doen, prima!

Allemaal leuk en aardig maar ik ken alleen maar zaken die adviseren wat ze op voorraad hebben en of wat ze je willen verkopen. Simpel gedacht van de advies gever dat er zoiets bestaat als een objectieve winkel waar je advies krijgt over welke Yamaha receiver voor jou het meest geschikt is.
Dit was tot voor kort ook de rede dat ik op een dergelijk advies niet reageerde. Te simpel! ik ging er van uit dat hier mensen waren die er verstand van hebben en me wel wilde adviseren. Niet dus terug bij af:-(

Gaan luisteren is idd een belangrijke factor tijdens het aankoopproces. Je zou bijvoorbeeld de RX-V685 van Yamaha eens moeten gaan bekijken/beluisteren. We hebben hem vorig jaar getest. De review vind je hier. De review bevat ook meer info over de instaplijn van Yamaha in het algemeen. Een prima startpunt van je zoektocht.