Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wel of niet een soundbar aansluiten?


21 januari, 2019, Categorie:

Goedendag,

Wij zijn van plan om een Sony oled 55af8 smarttv aan te kopen, waarin het geluid uit het beeld komt. Ons werd geadviseerd door de verkoper om verder geen soundbar of home cinema aan de tv aan te sluiten omdat het geluid ui de tv meer dan genoeg zou zijn.

Vraag: Is er iemand die ons hierin kan adviseren of dit ook zo is om wel of niet een soundbar of een ander geluidsband aan te sluiten aan een Sony tv.

Alvast onze hartelijke dank voor het advies.

 

 

 

Antwoorden

Beste,

Het geluid die uit de Sony oled is best  wel van een zeer goede kwaliteit. Of die voldoet aan uw norm is natuurlijk een open vraag. Persoonlijk zou ik beginnen met de  oled en kijken wat het heeft en u tevreden bent met het geluid op het gebied van series, film, sport en gewoon random tv kijken. Het soort  content speelt hier natuurlijk een grote rol maar  voor sport en tv- kijken zal dat wel volstaan.

Bent u een fervente film en serie kijker met de nadruk op het actie gerichte genre zal u toch wel Bass en dynamiek missen denk ik maar dat is koffiedik kijken mijn oren zijn de uwe niet .

Dus beginnen met de  Sony oled alleen en dan maar testen dat zal al veel plus en eventueel wat min punten aan het licht brengen.

In ieder geval veel plezier met uw uitstekende aankoop !

AF8 valt tegen qua geluid, AF9 heeft de sub en klinkt veel beter, vergelijkbaar met de oude A1

Dank je wel voor het advies, wij zijn er mee geholpen.

Sir oled

Hartelijk dank voor je advies, wij gaan dat uitproberen.