Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wat is momenteel de beste 55-inch televisie?


23 maart, 2020, Categorie:

Heb een beetje bang van het inbranden van Oled schermen

Antwoorden

Dan koop je een Led tv, Panasonic, Sony en Lg hebben het beste beeld. Samsung is 1 grote marketingtruc met beduidend mindere beeldkwaliteit. Laat je zelf niet leiden door democontent in de winkel. Vraag naar een live tv uitzending of netflix beelden als je dat wilt gaan doen. Veel verkopers sturen op Samsung vanwege bonusverkoop.

Wat is je budget ?
En waar moet een TV voor jou aan voldoen?

En waarom ben je bang voor inbranden?

ik ben nochtans heel tevreden over mijn aankoop

samsung Q80r

en inbranden doet ie niet

gegroet

 

Mijn budget is rond de 1800 euro ,en Je leest veel van oled inbranden dat het al veel verbetert is maar toch nog geen 100% garantie

Geeft een Ledscherm van Panasonic en Sony dan een even prachtig beeld dan een Oledscherm?

Als je voor beeldkwaliteit gaat is er geen andere keuze dan oled. Er zijn op het moment een paar goede oled  toestellen te koop. Ik heb reeds 2 jaar een LG oled in gebruik en van inbranden geen spoor. Verstandig kijken geeft geen risico. Als je stopt  met kijken laat dan je toestel in stand-by staan. Uw toestel gaat zijn beeldscherm automatisch verversen.

Het overige aanbod van led-lcd in 100 hertz is beperkt. Ik heb ook een Samsung Qled tv en na minder dan twee jaar had ik een schermbreuk en moest het beeldscherm gelukkig onder garantie vervangen worden. Qua beeldkwaliteit ligt QLed ver onder oled al moet ik zeggen nu ik de laatste digibox van Telenet in gebruik heb op dit toestel is de beeldkwaliteit er deftig op vooruit gegaan. Opletten dat in led-lcd dode pixels kunnen voorkomen.

Een raad ga naar een goede winkel (geen ketens maar een echte gespecialiseerde zaak)

Succes alvast

Ludo

 

Een led scherm van Sony of Panasonic geeft geen beter beeld als Oled, dat wordt ook niet gevraagd door TS. Hij is bang dat een Oled inbrand. Dan zoek je een alternatief en dan heb je Led. Ik zou zelf de keuze op Oled maken en daar de juiste afstelling op maken, de kans op inbranden is nihil maar kan bij te slechte afstelling van het beeld wel ontstaan.

q90R of sony 950G