Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wat is de beste keus soundbar?


13 maart, 2017, Categorie:

Hoi,

ik wilden graag een nieuwe soundbar van rond de 1100,- totaal.

omdat jullie al heel veel getest hebben en de experts van het web zijn, zou ik graag jullie advies willen. Jullie hebben producten kunnen testen, zonder dat je het gevoel hebt dat je in de media markt staat.

 

Ik heb de sonos playbar al een keer gehoord bij een vriend en toen ik mn ogen dicht deed waande ik me even weg. Dit was nog wel zo der sub.

nou is mn vraag de sonos playbar met 2 play 1 dus een 5.0 kan ik betalen ik hou van muziek en films dus 5.0 is een goede optie.

denon heos heeft ook een heel mooi set, waarbij je de soundbar met 2 heos 1 kan verbinden tot een 5.1 hoe klinkt de denon heos ik heb hem nergens in een winkel kunnen beluisteren, wat is jullie mening erover is hij beter dan de sonos ? Of is de muziek kwaliteit minder ? En bij films werkt de 5.1 functie goed ?

En dan als laatste de philips fidelio b8 sprak me aan vanwegen zijn dolby atmos, mijn woonkamer is niet heel groot dus die dolby atmos die vooraan bleef hangen heb ik mischien geen last van of zou ik dat ook kunnen krijgen ? Mijn woonkamer is 4,5 tot de tv. Is de muziek functie hierbij goed ?

En de bose soundtouch 300 is ook een goede playbar hier al enig ervaring mee ? Ik zou graag advies willen wat jullie van de toestellen vonden en wat het beste is om van muziek en film te kunnen genieten. Hoop graag op een antwoord

mvg Daniel bos

 

Antwoorden

Heos soundbar is niet te verbinden tot 5.1, alleen de nieuwste die 999 euro gaat kosten kan dit en dan kun je beter een Sonos nemen, nooit een probleem, Heos heeft momenteel veel problemen met wegvallen, slechte app. Veel 2e hands te koop en dat zegt genoeg. Ik zou een Playbar met sub nemen en later play 1 toevoegen, dan heb je alvast een goede basis. Wel meer als je budget toelaat maar je zult er geen spijt van krijgen. En mocht je sonos willen verkopen, de marktwaarde blijft erg hoog liggen want het is een vraagmerk. Overige merken zijn na 1 week al minder waard.

Beste Daniel,

Dank voor je complimenten en de uitgebreide uiteenzetting. Ik lees een voorkeur voor een Sonos setup en een aantal “runner-ups”. Wat wij van de Denon Heos soundbar vonden vind je hier. Onlangs hebben we ook de Philips Fidelio B8 getest. Ook zou je eens een kijkje kunnen nemen bij ons artikel over de beste soundbars van 2016 .

Wij kunnen onmogelijk aangeven wat voor jouw specifieke situatie de beste soundbar is. Ga luisteren, lees reviews en geniet van de voorpret die dergelijke orientatietrajecten met zich meebrengen.

Succes!

 

Iedergeval bedankt voor de beiden reacties !

Hier kan ik wat mee en ga vanmiddag direct de sonos met sub aanschaffen. Inderdaad later de play1’s als surround. Heos klonk voordelig vanwegen best goeie reacties en 5.1. Voor rond de 1100,- maar dan word het sonos vanwegen de reden die jullie genoemd hebben !

Nogmaals bedankt !

Mvg daniel bos

Veel plezier met je uitstekende aankoop!