Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wat is AI in de nieuwe Yamaha surround receivers?


21 september, 2018, Categorie:

hallo,

kan iemand mij zeggen wat AI is in de nieuwe yamaha surround receivers ? ik heb het opgezocht en gelezen op hun website, maar ik begrijp er niets van.(kan natuurlijk aan mij liggen). geeft AI een meerwaarde ?

mvg,

frans callebaut

Antwoorden

Volgens Yamaha gaat dit om de optimalisatie van het surround-effect. Hier staat eea uitgelegd 🙂

hallo Bart,

ik heb dat gelezen op de website van yamaha, maar dat zijn natuurlijk wensdromen van de fabrikant. mijn eigenlijke vraag was en is: geeft AI een werkelijke meerwaarde aan het klankbeeld  en loont het de moeite  om mijn cx-a 5100 te vervangen door een cx-a 5200 met AI ?

mvg,

frans callebaut

 

 

 

Dat zul je zelf in een winkel moeten ervaren en niet met hulp online, horen is het succes tot een aanschaf van een juist product. Een winkel is hier voor ingericht, een onliner zal dit never kunnen evenaren!

Dus Frans, ga je hulp zoeken in een winkel! Je weet wel, zo’n gebouw met een dak en een deur 🙂

 

 

hallo anoniem,

dat is juist het probleem. ik heb geen vervoer meer. mijn auto is enkele maanden geleden uitgebrand en ik kan mij niet verplaatsen wegens zware artrose in mijn benen en zeker niet naar de dichtsbijzijnde winkel die yamaha verkoopt want dat is zo’n 10 km hiervandaan.

mvg,

frans callebaut

Hi Frans! We weten simpelweg niet hoe de AI die Yamaha schetst in de praktijk uitpakt. Het toestel is pas net gepresenteerd. We hebben hem (nog) niet gehoord. Wellicht in de toekomst, maar dat is nu nog ongewis 😉

Werkt fenomenaal !!