Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Waar online shoppen?


17 mei, 2020, Categorie:

Hoi,

ik zit dagen op internet te slenteren om tv’s te vergelijken. Nou zie ik soms sites zoals de witgoedoutlet of Maxict die soms 100,- of meer onder de prijs zitten van een platte tv of een mediamarkt, beiden bieden ze natuurlijk standaard 2 jaar garantie maar is het verstandig om daar te kopen? Ook zit ik naar hifiklubben en kameraexpress te kijken die 5 jaar gratis garantie geven op hun tv’s maar die hebben dan helaas niet Panasonics of sommigen andere merken waar ik belangstelling voor heb. Wat raden Julie me aan ? Of wat hebben jullie zelf gedaan ? Natuurlijk bij een dure tv wil je in iedergeval goede service of garantie. Sir Oled waar heb jij je tv gekocht en heb je ook in achterhoofd gehouden met de service of garantie ?

hoor het graag

Antwoorden

Gewoon in in een winkel, service, uitleg en garantie! Kies voor de lokale vakzaak, Electro World, Expert, EP! De betere weten meer als alle online shops bij elkaar.

Thx ! Ik ga deze week dan maar ff kijken ! Bedankt

beste

Eerst  goed wat opzoek werk gedaan op internet ,

dan naar de winkel gestapt , daar nog eens goed rondgekeken

daar ik wist welk model ik wou was het voor mij makkelijk om te kopen in de winkel

 

Met vriendelijke groet Marc

 

Beste,

De hele discussie over het internet aankopen  zorgt voor veel irritaties bij  de één wel en andere niet maar draai of keer het dit is  het nieuwe normaal . Waar je vroeger terecht kon voor service zijn zelfs deze zaken meer uitzondering dan regel.

De meeste zijn verkopers die het product heel matig kennen of onzin uit kramen zoals Samsung is de beste omdat ze het meest verkopen etc….

De vakmannen worden een uitstervende soort … zelf heb ik mijn tv bij platte.tv (online maar wel met fysieke toelevering)  gekocht en 2x al uitstekend gediend geweest. Meestal bij problemen in de garantie komt er toch meestal een merk technicus langs om het probleem vast te stellen , eventueel op te lossen of om te ruilen. Dat is de standaardprocedure .

Mvg,