Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videoland op Panasonic?


7 april, 2015, Categorie:

Hallo, ik hen een Panasonic smart tv en ik wil graag de videoland app op tv zetten maar deze zit niet in de Viera Market. Hoe kan ik videoland op de tv krijgen?

Antwoorden

Helaas is het niet mogelijk een applicatie te installeren wanneer deze zich niet in de Viera Market bevindt. Wel zou je het buiten de tv om, bijvoorbeeld via een Chromecast of laptop, kunnen doen.

Nou dit antwoord klopt niet helemaal , we hebben tot eergisteren Videoland gekeken, via onze panasonic Viera . Toen ging het scherm blanco en kwam er een een dikke cursor die je kan bewegen met je pijtjes toetsen

Dus…dan is hij niet (meer) aanwezig toch. Zoals je zelf aangeeft 😉

Bij ons het zelfde.

Krijgen de fout melding. Server bezet of in onderhoud,  maar dat duurd al dagen, onder tussen loopt ons abonnement wel door. 😡

Heb ik nu ook. Wat was de oplossing?

 

Ook ik heb er ineens last van . Altijd gewoon kunnen kijken .  INEENS niet meer , heb ik ook die blauwe pijl en krijg melding onderhoud met datum van ergens in mei .  Betekent dit dan dat we na die datum weer gewoon videoland kunnen kijken ?  Wordt er nog iets mee gedaan door Panasonic ?

Wij hebben dit ook. Ineens niet meer kunnen kijken. Melding van onderhoud Panasonic, inderdaad mei.. en nu??

Hier ook hetzelfde probleem, zou graag weten hoe dit op te lossen…

Vandaag contact gehad met Panasonic probleem is bekend en er wordt gewerkt aan een oplossing met videoland applicatie zou niet meer compatibel zijn door een update.. Probleem zou binnen een paar dagen opgelost zijn..

Okee ik heb het ook!!!

Hopelijk snel opgelost

Heb inderdaad ook die belachelijke melding dat er op 26 mei onderhoud zou zijn. Zonder jaartal.

voor de rest doet de Netflix Het wel gewoon, maar bij video land krijg ik ook de opmerking dat de server bezet is of in onderhoud. Probeer het later opnieuw. Maar we zijn intussen al een week verder…

Dit is TE erg geen reactie van Videoland en geen reactie van Panasonic ook hier al ruim 2 weken hetzelfde probleem……pfffff #slechteservice!