Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vervanging LG home cinema set?


6 januari, 2019, Categorie:

Heb nu een LH-RH760 dvd/recorder set die aan vervanging toe is. vind de boxen mooi en dus een losse surround receiver lijkt een beter idee. alleen de subwoofer pas niet die is nu apart bekabeld aan de unit.
dus een receiver met een aparte subwoofer moet het dan worden. kan ik de 5 overige boxen hergebruiken.
denk ik dan. maar nu de vraag wat is de beste keuze voor rond de 500 tot 700 euro. kom er niet goed uit via Google wat nu het beste is. vertrouw de filmpje ook niet allemaal…..je weet wel gesponsord door!

graag jullie advies.
Thanks

 

Antwoorden

De speakers van dit systeem zijn aangesloten op de subwoofer die als versterker dient. De subwoofer is verbonden met een speciale systeemkabel met de dvd-recorder. De speakers zijn gemaakt om te functioneren met DIT  systeem en gebruik met andere componenten is absoluut af te raden. Wellicht veroorzaak je zelfs schade aan de (nieuwe) apparatuur. Als je het toch doet dan zet je dus mogelijk de garantie op het spel. In dit artikel leggen we het wat uitgebreider uit. 

In jouw situatie is het wellicht verstandiger om je budget iets op te hogen. Voor het genoemde bedrag is het eigenlijk alleen mogelijk om weer zo’n alles-in-een-setje te kopen en kom je in de toekomst wederom voor dezelfde problematiek te staan bij een defect. Neem dit artikel vooral ook even door voor wat algemene tips om eea te gaan vervangen. Wil je je aan het genoemde bedrag houden en gebruik je geen fysieke schijfjes/radio etc. is wellicht een goede soundbar te overwegen?