Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TV niet compatible met dolby atmos?


4 januari, 2019, Categorie:

Beste medewerker, tot mijn spijt heb ik ontdekt dat mijn Philips tv 65OLED873 geen dolby atmos ondersteund. Deze staat aangesloten op een Denon AVRX6400. Heb de volgende vraag gesteld aan de leverancier: kan ik de chroomcast ultra aansluiten op mijn tv, die naar zeggen wel (netflix) dolby atmos ondersteund? Hun antwoord is dat het niet uitmaakt omdat je tv ten alle rijden dolby atmos moet ondersteunen en dit dus ook niet gaat werken. Hier zet ik een vraag teken bij. Kunnen jullie mij het juiste antwoord hierop geven? Mocht het dus met de chroomcast ultra niet werken hoe zou ik dan mijn probleem op kunnen lossen zonder binnen een jaar nieuwe tv aan te moeten schaffen?

Alvast heel veel dank voor uw moeite,

 

Vriendelijke groet,

Nico Udo
0655733378
nico@udo.nu

Antwoorden

Sluit gewoon je bluray met dolby atmos aan op je receiver, probleem opgelost.

Of je moet via de tv willen streamen, dan heb je een probleem.

En Philips zal echt niet met een update komen, ze hebben al moeite genoeg om de tv’s een beetje fatsoenlijk te laten werken.

Chromecast aansluiten op receiver en netflix via chromecast afspelen als je dan op netflix je ultra abonee hebt zou je bijde (dolby vision /dts+(atmos) op je ultra moeten ontvangen en zou je receiver het dts plus signaal moeten ontvangen

gr juriep

Bedankt voor je antwoord! de chroomcast ultra staat dan weer niet bij netflix als ondersteunend apparaat voor dolby atmos. Het blijft allemaal wat vaag.

Een antwoord toevoegen