Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tv 100 hrz en oled?


9 april, 2019, Categorie:

Onze huizen en appartementen worden steeds kleiner en beginnen de televisies steeds meer absurde afmetingen.  Een oled tv van 43 of 49 inch met 100 hrz is nog steeds niet op de markt. Het schijnt dat LG iets op dat gebied gaat doen. Veel mensen willen best meer betalen voor een, maar niet een bioscoopscherm van 150 cm en een kijkafstand van 200 cm. Welk merk gaat hier iets aan doen.

Antwoorden

Beste,

Wat voor de één een absolute meerwaarde biedt is voor de ander een not done. Grote beeldformaten zijn nu éénmaal realiteit ,kwestie om de technologie maximaal te laten renderen.  Deze oled technologie en ook wel de neven(Q) leds met  full array local dimming zijn premium televisies. De Ferrari’s onder de beeldschermen om het met  een boutade te stellen  en inderdaad met een dito prijskaartje. Bij het gros van de burgers zal je ze zeker  niet aantreffen en daarbij ook niet in kleine huisjes en appartementen door bovenvermelde redenen. Lg zit met een 49 inch Oled  in de pijplijn voor release eind 2019/begin 2020 maar zolang hij niet officieel op de markt is het voor mij ook koffie dik kijken als hij ook effectief daar geraakt.

Bij mijn weten is Lg het enige merk die deze afmeting kan afleveren daar zijn ook als enige merk het patent bezitten om oled panelen te produceren.

Mvg,