Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba met LG home cinema HX523


6 oktober, 2013, Categorie:

Hallo,

Ik heb sinds 3 dagen een nieuwe tv met een home cinema set. en helemaal geïnstalleerd zoals het moest.

Probleem 1: ik heb uit nieuwsgierigheid op tv sound/optical gedrukt, ik krijg het niet meer uit. hij blijft om optical functie vragen, maar helaas heeft mijn tv (thosiba) geen optische geluidsverbinding. maar zelfs als ik een dvd wil afspelen, blijft hij er naar vragen, wat resulteert in alleen het geluid van de dvd, of hij loopt vast, of ik win van de set en dan speelt hij de dvd af. MAAR dan reageert hij niet meer op een knop van de afstandsbediening behalve het volume…….

Probleem 2: ik wil mijn tv via de aux, maar ik weet niet hoe ik dit kan instellen…. zodra ik de tv aan heb en de set met aux aan zet heb ik geen tv geluid meer, wat een goed teken lijkt, maar ik hoor niks uit mijn cinema set komen…….

Antwoorden

Dat is een lastige en kan aan veel dingen liggen. Je hebt op de set op optical gedrukt? Wat gebeurt er als je dit uit wilt zetten of is het grijs zodat je er niks aan kunt veranderen?

Meestal kun je een andere optie kiezen waardoor optical direct uitgeschakeld wordt. Maar, als je set op optical staat en je aux aansluit dan zal de audio inderdaad niet werken, of begrijp ik het fout?

De invoer is inderdaad grijs, maar hij blijft er om vragen en ik kan het niet uit zetten.

 

En je begrijpt het goed.

Wat ik zou doen is even teruggaan naar de fabrieksinstellingen (reset). Als het goed is komt dan de normale instelling weer terug. Dat zou dan ook probleem 2 moeten oplossen.