Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Surround boxen opnieuw gebruiken?


2 oktober, 2014, Categorie:

hallo , ik hoop dat jullie me kunnen helpen, ik heb nl , de boxen van een surround system maar die hebben allemaal een speciale stekker , met kleur en rechts-links aanduiding. het is van het merk phillips.  de doos waar de stekkers moeten toekomen (dvd-achtig) is kwijt…. kan ik de boxen alsnog gebruiken en aansluiten op een verdeeldoos, …. of iemand een idee indien ik enkel dat wat ik nodig heb kan nabestellen? alle mogelijkheden zijn welkom!

Antwoorden

Hoi,

Deze speakers komen dus van een alles-in-een systeem van Philips? Dan heb je dat systeem van Philips nodig om ze te gebruiken. Als je deze speakers op een andere set of een receiver aansluit kun je problemen krijgen, met de speakers of de versterker. Kortom, dit is hét nadeel van een alles-in-een set. Je kunt onderdelen los zelden gebruiken.

Meer hierover lees je on onze home cinema tips en adviezen.

martijn ,

bedankt voor je vlugge antwoord!

 

ja idd het zijn 5 boxen en 1 subwoofer  ….

Zou het echt niet kunnen? zou toch zonde zijn van de goeie kwaliteitsboxen… 🙁

heb al gechat met een medewerker van phillips en die verkopen ze dus niet appart…. moet ik die nu echt naar containerpark brengen, zo zonde jong!

Ja, helaas betekent dat het echt. Je kunt het natuurlijk altijd proberen, de speakers koppelen met een andere receiver, maar ik zou het gewoon niet aanraden. Als het wellicht werkt dan is het waarschijnlijk de kwaliteit die te wensen overlaat.