Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

streamen vanaf de computer


6 februari, 2015, Categorie:

Ik ben een leek op het gebied van streamen maar dat al wel blijken uit mijn vragen!! Sinds kort gebruik ik de receiver van Denon, type X3100. Werkt heel goed i.c.m mijn tv en randapparatuur. Ik heb de receiver middels een netwerkkabel verbonden met de computer.Inmiddels Deezer en Spotify in gebruik(gratis account). Ik wil de betaalde variant gaan nemen want wil muziek streamen naar mijn receiver. Ik heb de horizon box van UPC en daarop zitten diverse apps. maar……………….geen spotify app. Ik begrijp dat ik de spotyfy app moet activeren via tabet of I-phone en dan gebruik ik die apparaten als een soort afstandsbediening. Ik heb echter geen Tablet of I-phone en wil die eigenlijk ook niet aanschaffen. Dus dan maar via het toestenbord van de computer dacht ik zo maar dat schjint niet te kunnen.Via de programmering van UPC kan ik op het scherm wel mijn netwerk activeren maar ik zou echt niet weten hoe ik Spotify dan moet vinden. Internetradio, foto’s, en reeds gedownloade muziek gaat wel. Jawel, ik ben een leek maar dat had ik al gezegd.Wie kan mij in begrijpelijke taal uitleggen wat ik nu moet doen of aanschaffen om lekker naar betaalde muziek te luisteren op mijn installatie?.

 

Alvast dank,

 

vr. gr. Dirk Dijkstra.

 

 

 

 

Antwoorden

Eerst heb je Spotify premium nodig, indien die geinstalleerd is op je phone of tablet kun je op het luidsprekertje in Spotify drukken, je kunt dan een keuze maken, afspelen op je phone of tablet of via de receiver die uiteraard op hetzelfde netwerk als je phone/tablet moet zitten.

 

 

 

Dank je voor het antwoord. Maar het probleem zit hem erin dat ik geen I-phone of tablet heb dus zou het via de computer moeten. En daar zit het probleem dat schijnt met spotify niet mogelijk te zijn.

 

vr. gr. Dirk.