Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Soundbar Yamaha YAS-106 in Nederland?

ada

10 maart, 2017, Categorie:

In Nederland is soundbar Yamaha yas-105 (optisch) te koop. In Amerika is de vernieuwde versie yas-106 (hdmi) te koop. Waarom nog niet Nederland?, deze is geschikt voor hdr tv’s.

Antwoorden

Hallo Ada,

Ons is helaas niets bekend wat de reden is dat dit specifieke type niet verkrijgbaar is in Nederland. We moeten je dus het antwoord schuldig blijven. Wellicht dat een mail naar Yamaha Nederland duidelijkheid geeft? Je vindt de contactgegevens hier. Als je meer weet dan houden we ons aanbevolen voor een reactie van jouw kant 😉

Ik heb gehoord dat deze soundbar (yamaha yas-106) in augustus 2017 naar Europa geexpoteerd gaat worden, dus ff wachten nog. Hij is wel kleiner dan de oude 105 maar wel met hdmi aansluiting.

Beste,

Dat is goed nieuws voor u ! Alleen u verwachtingen wat bijstellen denk ik en geen mirakels er van verwachten. Hoe kleiner de soundbar ook hoe moeilijker om het ruimte veld open te trekken. In uw geval zou ik dan hoe dan ook voor de aankoop een keer luisteren of de soundbar wel aan uw verwachtingen voldoet.

In ieder geval veel luister plezier !

Mvg,

Bedankt ga ik zeker doen.