Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony kd65xf9005 geschikt voor snelle sport kijken?


22 mei, 2019, Categorie:

Goede avond,

wij stonden op het punt om een sony ks65xf9005 te kopen omdat veel mensen die halen na lang research en daar heel blij mee zijn.

Kom ik net een review tegen van iemand die meld dat de bal bij voetbal niet scherp is, dat je dan beter voor een andere tv kunt kiezen.

Welke 65 inch rond de 1500,- is dan geschikt voor ons?

De tips die jullie gaven zijn van 2016 en in 3 jaar tijd is er  veel veranderd denk ik?

 

Antwoorden

Beste,

Naar mijn bescheiden mening is de Sony’s bewegingsscherpte (motion control ) door het gebruik van hun welgekende X1 processor één van de beste of zoniet de beste op dat gebied.

In deze drie jaar is  er inderdaad veel veranderd met als gevolg dat de processor nog wat beter is geworden op dat gebied. Review’s op internet verklaren ook niet alles ( kalibratie, instellingen , omgevingslicht en soms ook wat slechte wil ( brand bashing) zijn allemaal van invloed .

Kijk je sport als hoofdbrok dan is de sony zeker de beste keuze !

Succes met de hunt !

 

Dit toestel is een drama in het verwerken van snelle bewegingen! Ik heb een demo gezien in de winkel waarbij sport werd getoond! Continue een schokkend beeld. Wat op papier goed lijkt is in de praktijk een drama.

Bedankt voor de antwoorden.

Het zijn wel 2 uitersten, nu weet ik het eigenlijk nog niet.

 

Ga voor de 8 serie van Sony, daar zit een 100hz panel in! De 9 serie is inderdaad niet goed! Heb het ook in div winkels gezien.

Beste,

Misschien kan je eens kijken naar deze video en eens luisteren naar een gevestigde waarde op kalibratiegebied  en video review en een collega van de vaste reviewer en beeldexpert Eric Beeckmans van Home cinema.

Kijk en oordeel zelf  ;

– https://www.youtube.com/watch?v=iLDxEE9Wwng

 

Mvg,

Bedankt voor alle antwoorden,

We hebben de sony al een aantal dagen en de beelden zijn met max en met voetbal heel mooi, gewoon op de fabrieksinstellingen!!!

Super tv hoor, we zijn er heel blij mee!

En welke Sony is het geworden?