Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hoe Sonos speakers aansluiten?


22 februari, 2014, Categorie:

hallo, 

ik ben van plan om een sonos playbar tekopen. en later ook nog 2x sonos play 1. nou is mijn vraag, als ik ze met elkaar wil laten werken hoe moet ik dat doen ? moet ik in de achterkant een internet kabel insteken of moet ik een bridge kopen ? en als ik een bridge moet kopen heb ik er dan al aan een genoeg om ze alle drie met elkaar teverbinden en dan met de iPad of iphone app te kunnen bedienen ? ik ben een dummy en zou daar graag advies over willen.

dan is er nog een vraag: ik wil een geluidssysteem kopen maar weet niet wat nou het beste is ? ik ben al naar de winkel geweest maar daar zijden ze allemaal ja je kunt deze kopen maar dit is ook handig en anders dat ook, ik ben er niet wijzer opgeworden, ben al dagen lang filmpjes aan het kijken voor een receiver met luidsprekers en een soundbar van teufel cinebar 51 of sonos playbar en ook home cinema maar weet helemaal niks heb ook op jullie site helemaal rond gezoekt maar helaas ben ik niet iemand die van zoiets heel veel verstand heeft. wat ik eigenlijk zoek is iets dat mijn muziek kraak zuiver is en bij films mij een soort van surround geluid geeft. mijn budget is 700/800 en hoop daar iets mee tebereiken. 

graag zou ik heel graag u hulp willen.

mvg daniel bos

 

Antwoorden

geaccepteerd

Je hoeft niet per se een bridge te gebruiken, je kunt ook één van de speakers (bijvoorbeeld) de playbar direct koppelen aan het internet. Vervolgens worden de andere speakers draadloos gekoppeld met de playbar. Bediening kan dan inderdaad met je smartphone of tablet.

Qua keuze raad ik altijd aan naar een hifi-zaak te gaan en te gaan luisteren. In een grote elektronicazaak krijg je geen advies op maar, je krijgt alleen alle keuzes voorgeschoteld. Aangezien de audiokwaliteit en weergave belangrijk voor je is, is luisteren een must.