Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung UE55H7000 en Smart Evolution?


5 juni, 2014, Categorie:

Heeft de Samsung UE55H7000 ondersteuning voor Smart Evolution?

Is niet duidelijk vanuit de specs.

Antwoorden

Nee, voor zover ik kan zien hebben alleen de hogere series dit helaas. Maar, houd er wel rekening mee dat een dergelijke kit 300 tot 400 euro kan kosten.

Martijn, hoe wijs is het om dan nog te kiezen voor de UE55F8000, van 2013, die dat wel heeft. Met name gekeken naar de mogelijkheid om future-proof (voor zover je dat zo kunt noemen) te zijn. Daarbij lijken me de features en beeldkwaliteit t.o.v. de 55H7000 niet veel te verschillen. De prijzen zijn zowat gelijk; de F800 uit 2013 is zelfs iets (€100) duurder in de markt.  🙁

Ik stel je feedback en advies ten zeerste op prijs. Ik wil graag een keus maken uit een van deze 2 toestellen. Grt. Pablo.

 

Hoi Pablo,

Ik zou voor de H7000-serie kiezen. Dan heb je gelijk alle nieuwe software en hardware, en ik denk dat de kwaliteit niet veel verschilt. Dat je de Evolution Kit dan volgend jaar niet hebt is in mijn optiek (mening) geen probleem want dat is grotendeels voor de Smart tv functies. Als je die veel gebruikt kun je het overwegen. Daarbij; Samsung stapt volgend jaar over op Tizen als software voor de Smart tv’s dus ik vraag me af of je dit dan wel kunt upgraden middels een Evolution Kit.