Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung schakelt automatisch naar ‘Open Lade’?


30 augustus, 2014, Categorie:

HELP!

Samsung wil/kan mij niet helpen.

Zo’n 1,5 jaar geleden heb ik een home cinema set gekocht van Samsung twv +/- 350 euro. De eerste weken, super veel plezier van gehad. Daarna deed deze vrij weinig meer, het apparaat is toen opgestuurd geweest voor reparatie & sindsdien super gewerkt. Nu ongeveer een half jaar geleden schakelt de reciever automatisch naar ‘open lade’ van de BluRay speler. Wat er voor zorgt dat wat je aan het kijken bent, wat betreft het geluid word uitgeschakeld.

Het apparaat is gekocht bij de Block, deze winkel is helaas failliet verklaard. Hierdoor kan ik geen aankoopbewijs terughalen of de reparatie geschiedenis.

Officieel zit er 2 jaar garantie op het apparaat, maar Samsung wil hier niet aan geloven omdat ik geen aankoop datum kan tonen.

Mijn receiver + toebehoren is nu vrijwel onbruikbaar, omdat dit probleem zich makkelijk 4 keer per 10 minuten voordat.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Antwoorden

Beste,

Dat is zeer vervelend om te horen. Helaas kan ik echter geen echte oplossingen bieden omdat ik niet kan achterhalen waar het probleem door veroorzaakt wordt. Je kunt de set het beste laten nakijken door een winkel die zich hierin specialiseert. Ook kun je proberen de set toch aan te bieden bij Samsung om deze vervolgens te laten repareren. De kosten hiervoor zijn echter waarschijnlijk aanzienlijk en komen in de buurt van een nieuw systeem.

Bedankt voor je reactie. Het is toch te schandelijk hoe Samsung hier mee omgaat? Ik kan niks anders dan of een nieuwe kopen, of laten repareren.

Ik denk zelf dat het iets met de blu-ray speler te maken heeft, omdat ik ook geen films kan kijken. Hij pakt de hele blu-ray niet.

Beste,

 

Heb je ooit een oplossing gevonden voor dit probleem?

Ik heb namelijk hetzelfde probleem…

Alvast bedankt!

Mvg Jorg