Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Revox Soundbar S100?


10 maart, 2020, Categorie:

Zijn er al mensen met ervaring over de Revox soundbar? Deze zou ook in top klasse vallen zoals de Sennheiser ambeo.

Ik ben namelijk ook opzoek naar soundbar die mijn oude surround set kan vervangen

Heb de soundbar+sub van Harmen Kadon citation en de Bose 700 getest, en merk toch dat je best veel mis kwa geluid.

Maar daar en tegen is het wel verstandig om een merk te nemen wat niet van de bulk plak komt, ivm ondersteuning en uitbreiding

 

Antwoorden

Beste,

Na enkele Duitstalige reviews te hebben gelezen  ziet dit Zwitsers product er oerdegelijk uit met voldoende uitbreidingsmogelijkheden . Dit zal natuurlijk het kostenplaatje flink doen oplopen en hier mis ik ook de ondersteuning van atmos en dts-x. Spijtig natuurlijk in deze prijsklasse. Ergens een proefsessie gaan luisteren misschien ?

Succes !

De s100 ondersteund atmos en dolby, maar helaas nog geen DTS. Dts blijkt een kwestie van een licentie kopen. Vreemd dat het voor zo’n verkoopprijs niet inzit..

Atmos, wordt wel ondersteund,  maar zoals vele andere soundbars, heeft deze geen upwards speakers. En wordt de atmos frequency gewoon over de naar voren gerichte speakers gezet. Heeft atmos dan nog wel zin?

Beste,

Dit had ik niet uit de Duitstalige reviews kunnen halen maar misschien is het mogelijk om de  Revox soundbar voor een proefperiode in huis te halen en dan eventueel beslissen of hij de moeite waard is.

succes !

Heb contact gehad met de fabrikant zelf , de S100 is zo nieuw dat ze de manuals niet eens in Engels talig  hebben, dit zou wk12 gereed zijn.  Ik vindt zelf ook de side nogal karig, ook het verkoop punt in NL, is niet echt op de hoogte

 

 

Beste,

Uitbouw van websites en ondersteuning vraagt tijd en geld . Misschien toch eens de sprong wagen en een proefperiode aanvragen bij het verkooppunt in Nederland. Onbekend is onbemind.

succes !