Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Receiver vervangen VS Sonos met logitech harmony?


18 februari, 2020, Categorie:

Experts,

De harman kardon receiver bij mijn ouders is overleden. Huidig gebruik is ’s ochtends op de logitech harmony de ‘music’ activiteit starten en dat gaat zo door tot de ‘tv’ activiteit in de avond gestart wordt waarbij de receiver switcht naar tv modus en bijbehorende apparaten mee gaan. Er hangen zone 2 speakers in andere ruimten die alleen voor de muziek (radio) gebruikt worden.

We staan nu voor de keuze een nieuwe receiver op de bestaande JBL speakers en actieve bas aan te sluiten of het de deur uit te doen en te gaan voor een clean sonos systeem met dan een beam soundbar en 2 of meer sonos one speakers in andere ruimten (5.1 is geen eis, gewoon goed geluid bij tv kijken wel).

Zij gaan niet in de ochtend met een telefoon/tablet de muziek starten en ik vind online weinig over eenvoudige manieren het sonos systeem ’s ochtends de standaard radio zender te laten spelen (met knoppen, niet met timers). Hebben jullie advies in deze situatie?

 

Antwoorden

Bluesound, te programmeren met iedere ir afstandsbediening! Kleinste speakers hebben 5 presets. Werkt fantastisch. Klinkt stukken beter als Sonos, kost wat meer maar kan ook meer.