Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Receiver Keuze?


20 augustus, 2017, Categorie:

Hallo.

 

Ik ben op zoek naar een nieuwe receiver, ik wil op mijn nieuwe Oled C7 voor bereid zijn . ik heb nu een onkyo TX NR636 (waar ik altijd nog tevreden over ben), maar deze receiver ondersteunt geen dts X en hdr/dolby vision. En iets nieuws met meer kracht is ook wel fijn..

Dus ik ben op zoek naar een nieuwe die het allemaal wel ondersteunt. Ik ben al een tijdje aan het zoeken en heb nog 3 receivers over,  en dan weet ik het voor de rest niet meer.

De 3 receivers zijn

Marantz SR6011 – Denon X3400 en de onkyo TX RZ 810. Van deze 3 is de Denon het duurst, en kan ik de SRvoor 750 euro aankomen en de onkyo voor 800 euro.. tevens is 800 euro ook wat ik ervoor wil uitgeven. Dus de Denon zou nog iets moeten zakken in prijs.

Iemand suggesties voor 1 van deze 3 en misschien ook waarom. Ik neig zelf een beetje naar Marantz toe.. Maar de twijfel is groot.

Antwoorden

Beste,

De 3  receivers liggen in elkaars verlengde , de verschillen zijn klein alleen is de marantz de minst krachtige en las ik dat je wat meer power wou.

De ruimte die de marantz moet aansturen kan ruim voldoende zijn maar ik heb de indruk dat hij vlug tegen zijn grenzen aanloopt.

Persoonlijk zou ik voor de denon x 3400 h gaan die met zijn hdmi 2.0 b en 3 hdmi uitgangen het rijkelijk st is voorzien voor de toekomst en ook zijn power met kraaknet geluid is niet te onderschatten.

Veel van  mijn forum vrienden(geeks) zijn in het bezit van deze en zijn er vrij lovend over dus in uw geval zou ik niet twijfelen!

Wat u ook kiest veel plezier ermee !

Mvg,

hallo.

 

oke bedankt voor je advies, de Denon is wel een krachtige machine die met zijn 2.0b al helemaal klaar is voor de toekomst. en Heos in de future kan ook nog leuk zijn.. voor de speaker aansluiting is het ook voldoende (7 speakers). de receiver wordt voor 80% film gebruikt en 20% muziek.

De zaak waar ik afgelopen weekend de klipsch RF28 heb gekocht die raadde mij de marantz SR6011 aan, omdat die de sterkste van de 3 zou zijn. Maar de marantz is een 2016 model, en moeten natuurlijk ook weg voor de nieuwe er zijn. de Denon is van dit jaar..

 

maar dan zal ik rustig moeten wachten tot die in prijs gaan zakken, (of een leuke actie).