Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Welke receiver en speakers kopen?


26 april, 2014, Categorie:

hallo

ik wil nu voor het eerst een receiver gaan kopen. ik heb u receiver tips al gelezen maar werd toch een beetje verward met alles hoe en wat. ik ga eentje aanschaffen van denk ik rond de 250 van pioneer is dat goed of slecht ? en dan zou ik van die kleine mini Boston speakers erbij willen kopen, als ik die speakers koop zit daar dan ook touw bij om aantesluiten of zit die al bij de receiver of moet ik die nog los gaan kopen ? en ik heb al hdmi kabels, moet ik misschien nog meer aanschaffen ? ik ga voor een mooi 5.1 home cinema set hoeft niet van mij duur als ik maar een beetje surround gevoel krijg van achter enzo

Antwoorden

Hoi,

Dat is lastig om zo te zeggen. Ik ken niet elke receiver en daarbij heeft elk model zijn voordelen en nadelen. Ook durf ik niet te zeggen welke speakers je precies bedoelt. Als de features van de receiver voldoende voor je zijn en je geen hoge verwachtingen hebt qua geluid lijkt het me prima. Echter, als je ergens kunt luisteren naar de combinatie is dat natuurlijk aan te raden.

De speakerkabels zitten er soms bij maar dit verschilt echt per fabrikant of set. Dat moet je even goed checken. Anders kun je ze bij elke elektronicazaak kopen. Als je HDMI-kabels hebt kun je alle apparatuur digitaal aansluiten. Mocht je apparaten hebben die niet over HDMI beschikken dan zul je nog audiokabels voor het geluid moeten kopen.