Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Receiver keuze/vraag?


29 juli, 2017, Categorie:

ik ben op zoek naar een nieuwe receiver die minimaal hdr/dolby vision en hlg ondersteund,  met ook hdmi 2.0a/b of hdmi2.1 en ook kan 4k upscale doet. ik heb er momenteel 2 op het oog. de nog uitkomende Denon x3400H en de Onkyo TX RZ720, ik lees bij verschillende winkel sites dat de onkyo geen beeld en upscaled naar 4k.. Klopt dat ???

 

De Denon is nog niet uit (wanneer komt die eigenlijk uit ??)  heeft volgens mij wel alles wat ik nodig heb. maar voor de rest weinig over bekend..

 

wat zou een betere keuze zijn, mits alles wordt ondersteund van wat ik heb beschreven ..

Denon of Onkyo.  prijs is hetzelfde..

Antwoorden

Dat van de Onkyo klopt inderdaad, maar hierbij moet ik wel zeggen dat de gemiddelde tv toch beter werk aflevert dan de gemiddelde receiver. Laat dit dus geen dealbreaker zijn.

De Denon moet in de komende twee maanden ongeveer verschijnen.

Qua kwaliteit neig ik in deze klasse iets meer naar Onkyo, maar ik heb ze niet getest dus daar kan ik niet over oordelen. Leg vooral alle features naast elkaar en maak op basis daarvan je keuze.

ik heb nog eens alles door genomen, maar volgens mij kan de Marantz SR6011 ook alles wat hierboven gewenst is, alleen volgens mij komt deze versie niet verder dan hdmi 2.0. ??