Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Q6F v. Q7F v. Sony XE90/93?


24 april, 2018, Categorie:

Ik zag dat de prijzen van deze televisies nu heel erg dicht bij elkaar liggen. Helaas kon ik alleen een review van de Q7 hier vinden. Op tweakers zie ik dat de Q6F later dan de Q7 op de markt is gekomen? Weten jullie toevallig wat het verschil is tussen deze modellen en of de Q6F een upgrade is/was? Het lijkt me vreemd dat een beter of nieuwer model een lager serienummer zou krijgen?

Daarnaast vroeg ik me af hoe de Q6F in jullie mening vergelijkt met de Sony XS90/93 modellen?

 

Met vriendelijke groet,

 

Antwoorden

XE90/93* excuus.

Beste,

Als ik mocht kiezen dan heeft de Sony XE93 altijd de voorkeur . Hij wordt niet voor niks de baby ZD-9 genoemd. Onder de lcd /led beeldschermen één van de beste producten op de markt.

De Samsung Q6 en Q7 zijn geen slechte televisies maar zijn naar mijn mening te duur voor wat ze brengen zelfs al kan je ze met flink wat korting vinden .

Grote kortingen op hun premium schermen zijn altijd verdacht misschien zijn toch zo premium niet.

Veel keuzeplezier !

 

Absoluut Sony, Qled is een marketingverzinsel wat weinig toevoegd. XE9005 is een full array led met beter zwart en betere kijkhoek.

Beiden bedankt! Dus gezien dezelfde prijs zien jullie de XE90 wel als een beter model dan de Q6F? Ik kan me voorstellen dat in de reviews de prijs-kwaliteit verhouding was meegenomen, en dat dat element nu wegvalt.

Beste,

Toch rekening houdend dat de Sony XE 93 in zowat alle opzichten de superieure is van alle bovengenoemde modellen .

Misschien even deze link ter verduidelijking :

–  www.youtube.com/watch?v=t0GzpKxakZM&t=3s

Mvg,

 

Lijkt alsof de xe93 bijna uit de markt is! Maar bedankt voor de tip. Die lijkt me inderdaad de sterkste keuze op het moment.