Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Probleem met Onkyo TX SR 333?


5 april, 2015, Categorie:

Hallo,

Ik heb een vraag over een Onkyo TX SR 333 die een arc verbinding heeft met een sony tv arc aansluiting. Ik heb direct van af het begin al wat problemen gehad. Ik heb als volgens het boekje aan gesloten maar na een tijdje is er geen verbinding meer tussen tv en de radio (de tv geeft dan een melding communicatie storing met audio apparaat) Ik reset de radio dan en stel alle parameters weer opnieuw in en hij doet het weer.
Ik heb nu een nieuwe hdmi kabel tussen de tv en radio geplaatst maar nu krijg ik als ik het geluid harder of zachter wil doen dat het geluid stil valt, en zodra je de de harder/zachter knop weer los laat het geluid weer normaal doet.Je hoort dan ook een relais in de radio klikken.
Wat is er aan de hand? Software probleem? Omdat hij na resetten wel weer werkt.

Gr Jan Nauta

Antwoorden

Hoi Jan,

Ik denk dat je het juist zegt. Dit klinkt als een communicatieprobleem tussen de apparaten, geïntroduceerd door de software. Zijn beide apparaten voorzien van de meest recente firmware?

Hoi,

 

Ik heb een platenspeler gekocht maar op alle ingangen van de versterker onkyo tx sr 333 heel erg zacht. Wat moet ik nu doen?

 

Gr

Peter