Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijsverschillen winkels?


19 oktober, 2016, Categorie:

Waar komen de grote prijsverschillen vandaan bij de tv’s op de website van de webwinkels en bij de regulier elektro winkels ( Mediamarkt BCC etc) . Bij een Samsung UE55KS8000 kan het verschil oplopen tot € 670. Zijn het wel de zelfde tv’s die daar aangeboden worden. Hebben jullie een sugestie voor een goede en betrouwbare webwinkel war je een tv kunt aanschaffen.

Antwoorden

Over welke winkels hebben we het precies? Dat kan nogal verschillen maar als je bijvoorbeeld de winkels van Kieskeurig pakt dan zitten daar niet veel rotte appels tussen. Prijsverschillen zijn normaal; sommige winkels nemen met een kleine marge genoegen.

UE55KS8000 is een elite model wat bij iedere Nederlandse (web)winkel dezelfde prijs heeft.

Op internet bij Kieskeurig staat er ook een logo met dealer bij! Staat er geen dealer bij is het een buitenlands model en wordt niet door Samsung NL van service voorzien.

Ook loopt er een cashback aktie, deze kan bij sommige dealers al doorberekend zijn in de prijs.

Plasma visie die dit toestel voor een bodemprijs aanbied is geen echte dealer maar een corrupt bedrijf.

Als je even googled zie je dat ze zelfs hun eigen magazijn in brand hebben gestoken om de verzekering op te lichten. Dit bedrijf koopt alles in het buitenland en bij problemen zijn ze echt niet thuis.

Dus als je goed kijkt zie je geen verschil tussen een winkel en online. Koop je bij een goede vakzaak ben je zeker van service en garantie.

 

Beste,

Ik heb daar een TV gekocht en prima zaak met mooie winkel. Niks slechts op aan te merken. Maar iedereen is vrij om te gaan en staan waar die wilt. Maar wel goed lezen wat erop internet staat. Brandstichting? Wat een onzin. Er is daar nooit brand geweest. Er was daar een overval geweest en de eigenaren waren aangehouden omdat ze later dachten dat het opgegeven aantal niet zou passen in de vrachtwagen die zou zijn gebruikt tijdens de overval. De overval was wel echt gebeurd volgens de Politie maar hadden vraagtekens bij het opgegeven aantal. Ze zijn toen niet aangehouden, maar verhoord en daarna mochten ze weer naar huis, omdat ze konden bewijzen dat het wel paste. Goed internet lezen en opzoeken dan zie je het wel wat het juiste verhaal is. Moest dit even kwijt omdat het weer zo’n muis naar olifant verhaal is. Wat veel gebeurd.

Groetjes ook Anoniem

Ts heeft ondertussen al een tv gekocht, topic is van 2016.

Een antwoord toevoegen