Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PC aansluiten op Panasonic tv?


22 juli, 2020, Categorie:

Ik heb net een Panasonic TX50GX525E gekocht en wil mijn nieuwe PC (HP Pavillion) aansluiten via een hdmi kabel zodat ik films kan zien op het tv-scherm.  Ik heb al alle hdmi ingangen (3 die open staan) getest en krijg steeds de melding “geen signaal”.  De kabel werkt trouwens prima op mijn oude tv.
Ik vind ook niets in de handleiding buiten een aansluiting via VGA maar dan heb ik geen geluid.  Ik kan me niet voorstellen dat ik op dit nieuw tv toestel niet via hdmi kan werken ?

Bedankt voor hopelijk helpende info.

Antwoorden

Alvast bedankt voor je reactie maar wil u nu bedoelen dat mijn gloednieuwe pc niet voldoet om hdmi naar de tv te sturen ?  Ik ga hem niet retourneren, ben er heel tevreden van.  Waarom werkte dit dan enkele dagen geleden op mijn oude tv wel ?
Hartelijk dank voor je tijd

 

Is de software van je videokaart up-to date? Heb je al eens een andere hdmi-kabel geprobeerd? Firmware flashen is iets wat je alleen moet doen als je weet waar je mee bezig bent. Dit kan voor ongewenste resultaten zorgen.

man, man, al eens het verhaal gehoord van de nutty professor ferdy lees hierboven en andere  wat een klerezooi.

Dringend je medicatie nemen, man

Kan iemand me gewoon helpen met mijn probleem aub, ipv op mekaars nek te gaan zitten ?
Ik ben een leek op vlak van deze materie, wil gewoon films van de pc op het tv-scherm zien zoals in het verleden, das al.   Hartelijk dank iedereen.

Beste,

Probeer eens Tv terug op fabrieksinstellingen en pc volledig opnieuw op te starten met nieuwe hdmi kabel waarschijnlijk is het nieuwe toestel wat kieskeuriger wat betreft het signaal door te geven.

Misschien als het niet lukt met laptop eens proberen bij vriend (in) , familie zo kan je zien waar het probleem ligt.

Succes !