Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic 55AS800 vs Samsung UE55H7000?


17 juni, 2014, Categorie:

Hi,

Na afspeuren op het internet, heb ik tot nu toe geen full-review kunnen vinden van genoemde modellen. Is er door HCM een full review van de AS800 in de planning? Qua prijs lopen beide 55 inch modellen mekaar niet veel uit de pas. Kunt u op basis van de u bekende specificaties en gegevens, een (uiteraard) vrijblijvende voorkeur uitspreken (graag met belangrijkste argumentatie o.b.v. specifieke kenmerken).

Alvast hartelijk dank.

Antwoorden

Helaas durf ik daar nog niet zoveel over te zeggen. Beide modellen heb ik nog niet kunnen testen, maar ik verwacht de H7000 over een week of twee. Van Panasonic heb ik nog niks vernomen.

Puur kijkend naar de specs lijken de AS800-modellen interessanter door direct led-achtergrondverlichting, maar aan de andere kant heeft Samsung gewoon een erg goede reputatie wat betreft high-end lcd tv’s. Qua Smart tv zou ik direct voor Samsung kiezen, daar is de Koreaanse fabrikant erg goed in.

Hi Martijn,

Bedankt voor je antwoord. Ik was hier al een beetje bang voor. De 55AS800 zie ik nu pas te koop. Ik kijk uit naar de H7000 review en hoop dat Panasonic spoedig iets laat weten.

Nogmaals dank!

 

ik heb de H7000 nu 2 weken in bezit via KLEIN

ik moet zeggen deze tv is echt een aanrader. hij is snel met opstarten en snel in de smart hub.

hij heeft een erg stevige afwerking zowel de tv als afstandbedieningen

alles is erg overzichtelijk en goed te vinden op de tv

en uiteraard is het beeld EN geluid zijn erg goed (2.1 geluid)

 

ik kan deze tv iedereen aanraden