Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

OPPO UDP-203 4K Ultra HD speler?


5 mei, 2018, Categorie:

Ik heb een kef E305 5.1 surround speaker systeem , onkyo TX-Nr555 reciever en een onkyo BD-SP 353 blu-ray speler.

Ga binnen kort een Loewe bild 3.43 ultra HD TV kopen

Om deze TV volledig tot zijn recht te laten komen zou ik dan ook mijn onkyo BD-SP 353 blu-ray speler willen vervangen door een 4k blu-ray speler maar liefst een High-end speler die voor een dynamisch  en indrukkend surround geluid kan zorgen

zou de OPPO UDP-203 4K Ultra HD speler  een goed alternatief zijn ?

Aangezien de hoge prijs van deze speler ga ik er vanuit dat deze een High-end speler is van goede kwaliteit

Iemand ervaring met deze oppo en zou hij goed tot zijn recht komen met mijn onkyo TX-Nr555 reciever en KEF E305 surround systeem

Antwoorden

Beste,

De oppo 203 is een goede high end uhd speler maar verleden maand is beslist de divisie Oppo Europa op te doeken. Dat wil zeggen dat er voor dit jaar nog wel firmware updates uitkomen maar naar de toekomst zijn deze hoogst onzeker.

De speler zelf heb ik niet in bezit maar heb wel al een paar keer in actie gezien en eerlijk is eerlijk klassevol afgewerkt maar beeld niet echt beter dan mijn Panasonic dmp ub 700.

Na het veel volgen van forums over de oppo 203 zijn er toch wel wat problemen en nog steeds als er een av receiver in “the chain” terechtkomt . Meestal worden die wel met een volgende firmware opgelost maar met Dolby vision zijn er nog steeds problemen.

Misschien wordt de nieuwe Panasonic ub 9000 wel iets om naar uit te kijken of de nieuwe Pioneer uhd speler beide gepland voor het einde van jaar ..

In ieder geval veel keuze plezier !