Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Opnemen met Samsung UE 49 KS 8000?


16 augustus, 2016, Categorie:

Deze week bovenstaande tv aangeschaft en zou gebruik willen maken van de opname functie. Wat kan ik het beste aanschaffen om op op te nemen. USB stick zou niet mogen. Zelf zit ik te denken aan een portableHDD met 1 of 2 terabyte. Mag dit er een zijn die zijn power via USB ontvangt of moet het er een met eigen voeding zijn?

 

ik ontvang graag jullie advies.

 

Hans

Antwoorden

De enige die goed werken zijn Western Digital harde schijven zonder eigen voeding, op de blauwe usb aansluiten. Veel schijven werken niet goed of opnames mislukken. Met WD weinig problemen.

Samsung t1 ssd usb. Werkt goed bij mij. 2 opnames en afspelen tegelijk. 1tb is wel wat overkill. 250gb is meer dan genoeg voor opnemen. Anders loop je toch hopeloos achter met terugkijken.

Gaat het opnemen en zappen net zo soepel als op een Humax?

Kijk nu nog via de humax. Nog geen idee hoe het gaat met opnemen via een hdd. Deze week wel een card in de CI+ gehad en het zappen gaat gewoon snel.

 

Hans

Dank Hans, Netflix getest?

Helaas geen abonnement. Eerst even een CI+ aanschaffen en een extra smartcard. Wellicht daarna een maand gratis proberen.

 

Hans

Prima! Klopt het dat deze tv een glasplaat heeft in plaats van de veel gebruikte kunststof schermen? Dat zou ik echt een pluspunt vinden!