Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ontvangststoringen via Telenet (Televisie)?


31 oktober, 2018, Categorie:

hallo,

ik heb reeds sedert begin december vorig jaar regelmatig beeldstoringen op mijn televisie .( bij ontvangst van zenders) ik heb reeds meerdere keren Telenet gecontacteerd, zij hebben reeds 3 zogenaamde “technici” laten komen, die alles opnieuw bekabeld en aangesloten hebben, maar geen verbetering. nadien heb ik nog enkele malen contact opgenomen  en een zogenaamd SWAT team ging het probleem onder handen nemen, maar na bijna een jaar van miserie zijn de storingen nog steeds aanwezig. heeft iemand ook dergelijke ervaringen en wat kan er aan gedaan worden om deze te verhelpen ?

mvg,

Frans Callebaut

 

Antwoorden

En wat zijn de storingen ?

Een andere tv of decoder geprobeerd ?

hallo Anoniem,

ik heb het op beide decoders, aangesloten op verschillende televisies en de storingen zijn meestal een soort vierkante blokjes of een soort beeldverschuiving.

mvg,

Frans Callebaut

 

Hi Frans!

Hoewel we de nodige kennis in huis hebben hier met zijn allen, denk ik niet dat we tot hele verrassende inzichten zullen komen hier. Je hebt al de nodige experts van je provider op bezoek gehad zo te lezen. Als het zo slecht is als geschetst dan zou ik overstappen naar een andere provider 😉

hallo Bart,

welke provider bijvoorbeeld ?

mvg,

Frans Callebaut

Hi Frans!  Zelf kom ik uit Nederland, dus ik ben niet de juiste persoon om je daarin van advies te voorzien 😉

Blokjes is een coaxkabelprobleem

kijk u verbindingen na zowel tussen de apparaten als in het muurplaatje, als naar je je modem en zelfs eventueel naar je verbinding tot aan je gevel. Succes !

hallo Anoniem,

Telenet beweert dat allemaal al gedaan te hebben, maar de storingen blijven.

mvg,

frans callebaut