Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ondertiteling op dvd Prometheus stopt na een uur speeltijd?


20 december, 2017, Categorie:

Hallo Martijn.

Hoe zou het komen dat op mijn blu ray speler Marantz ud5007 na een uur de ondertiteling op de dvd Prometheus stopt en even later ook de dvd stopt?andere dvd’s hebben dit niet.Ook de bluray schijfjes spelen alles netjes af.

Ook alle updates zijn up to date.

Alvast bedankt

Met vriendelijke groet Ben.

 

Antwoorden

Dat is een lastige om te zeggen. Het kan een kleine fout in de print op de schijf zijn, het kan vuil zijn, het kan een bug zijn. Geeft een andere speler geen problemen?

Hallo Martijn.

alvast bedankt voor je antwoord.andere schijfjes dvd’s op de Marantz spelen goed af.Heb de dvd  ook op een gewone dvd speler afgespeeld,echter hier speelt hij gewoon verder.

is dit probleem niet te verhelpen?

alvast fijne feestdagen Martijn,ook voor het hele team,en een gezond 2018.

Ben.

 

Het kan zijn dat er op de DVD een heel kleine beschadiging zit. De DVD speler is wellicht iets minder kritisch en geeft geen fout, terwijl de meer precieze Blu-ray speler wel een fout doorgeeft.

Als je geluk hebt, is het geen beschadiging maar alleen een vuiltje. Bekijk de schijf eens heel goed aan de onderkant terwijl je hem het licht beweegt. Als er iets op de schijf zit, kun je het misschien voorzichtig met een wattenstaafje en wat alcohol wegpoetsen.

Als het niet te verhelpen is, en je de film nog vaker wilt kijken, zit er niets anders op dan de bluray versie te kopen (bijv. bij BOL: 3 voor 25 euro).

 

Prometheus op DVD, pfft tijd om die shit eindelijk eens te dumpen. In tijden van Uhd is heel dat dvd formaat prehistorie. Weg ermee !!!!!

Hopelijk kan je hem weggooien en koop eens een deftige versie zodat je marantz eens deftig werk kan verzetten.