Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe tv kiezen?


1 juli, 2018, Categorie:

goedendag lezer

ik heb een paar vragen voor jullie

1. Gaan jullie een review schrijven over de panasonic tx-55fzw804 ?

2. Ik ben egt een film/serie fanaat dus mijn vraag is welke tv raden jullie mij aan ?  Teveel keus tegenwoordig ! 55inch is het formaat wat ik nodig heb , en heb een budget van 2600eur .

zelf zat ik dus aan die panasonic te denken maar ik hecht waarde aan jullie mening welke tv jullie mij aanraden

groetjes jurie

Antwoorden

Panasonic is top! Weinig uitval, goede werking. Kies wel een 100hz model met een IPS scherm. Beter ga je het niet vinden!

Op dit moment kan ik nog niet zeggen of we deze tv van Panasonic gaan testen. Dat is sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van een reviewexemplaar en dat is niet altijd makkelijk. Je budget biedt wel mogelijkheden in ieder geval. Mogelijk vind je de LG 55E8 ook interessant. We hebben daarvan de 65 inch-versie getest. Die vind je hier.

Mijn dank is groot met deze info kan ik iets mee

gr jurie

Beste,

Voor film/serie fanaten kies je zeker voor een oled model. Momenteel is er nog altijd de Lg c7 model onklopbaar in prijs/kwaliteit voor een 1500 zeker te vinden in 55 inch. De meerwaarde van een E8 of c8 is gering en eigenlijk verwaarloosbaar. Zo hou je nog geld over  voor een kalibratie na 100 uur inspeel tijd en kan je geluk niet op na zo’n goede deal.

Mvg,

Goede geste van sir oled: reserveer wat geld voor een goede kalibratie. Lees dit artikel eens is mijn tip

.