Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe philips 65pus8601 golven in het beeld?


4 maart, 2016, Categorie:

Goedemorgen.

Gisteren de philips 65pus8601 ontvangen.  Na het aansluiten viel mij direct op dat er iets mis was met het beeld. Een soort van golven in het beeld. Geen idee hoe ik hier fotos moet toevoegen dus bij deze de link naar een ander forum waar ik ze ook geplaatst heb. Ben zeer benieuwd of iemand weet wat dit is. Het is een gloednieuwe tv en zeer storend om dat constant te zien.

Zie hier de link

Met vriendelijke groet

 

Steve van der velde

Antwoorden

Kun je linken met een of andere img-link? Ik kan de foto’s namelijk niet groot bekijken. Ik denk dat je doelt op het banding-probleem, iets waar veel tv’s last van hebben. Ik zou direct om een nieuw model vragen als het storend is.

Retour afzender en als je slim bent een ander merk kopen. Met deze Philips tv ga je nog heel veel problemen krijgen. Slechte software!

Dat is niet goed dat hoort niet in het beeld te zitten. Ik heb ook een maand de 65pus8601 aan de muur gehad en dit heb ik niet gezien. Verder beviel de tv kwa bediening en software prima hoor , alleen vond ik de details in de donkere beelden zo slecht en het zwart meer grijs dan zwart dat ik hem weer heb weggedaan.Mvg Menno