Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe blu-ray speler receiver zonder HDMI?


30 maart, 2015, Categorie:

Mijn pioneer dvd-speler doet niks meer, dus er moet een nieuwe komen (dwz blu-ray). Staat in combinatie met een wat oudere, maar prima receiver (pioneer vsx 712) zónder hdmi!!, een panasonic-tv fullHD TX P42 GA11, een 5tal JBL speakers met subwoofer en zo’n kastje van de provider (motorola VIP 1853 hdmi). De receiver heeft wel optische aansluitingen.
Nu is mijn vraag of ik met een nieuwe blu-rayspeler in de problemen kom, omdat de pioneerreceiver geen hdmi heeft. ( de winkel beweerde dat ik sowieso ook aan een nieuwe receiver vastzit, maar op jullie forum lees ik andere berichten, twijfel dus)
PS. Ik kijk graag films en ben geen superkritische beeld/geluid freak.

Antwoorden

Koop een bluray speler met een digitale output, die gaat naar je oude receiver voor het dolby geluid. De hdmi gaat naar je tv. En dit werkt altijd. De winkel waar ze vertellen dat je aan een nieuwe receiver toe bent links laten liggen, schijnbaar is daar het kennis niveau erg laag. Beetje verkoper heeft kennis van datgene hij verkoopt mits je bij een goede winkel bent en niet zo’n grote keten met snelle verkopertjes!

PANASONIC Blu-ray-speler DMP-BDT700 is dit wat?

Dank! “audofreak1”, daar heb ik wat aan!

Nu nog een passende blu-rayspeler aanschaffen.

De tip van anoniem: DMP-BDT700 is prachtig, maar erg prijzig (voor mijn budget althans)

 

misschien deze>

Review: Samsung BD-F7500 Blu-ray speler

Dank je Martin, past inderdaad perfect…………….maar, overal gezocht, nergens meer verkrijgbaar, althans, overal staat “niet beschikbaar!”.

Alternatief?

http://maxict.nl/product/3654580/samsung-smart-3d-blu-ray-dvd-player-black-silver-2-x-hdmi-and-1-x-usb-connection-4k-ultra-hd-upscailing?btwview=in&rs=googleshopping&gclid=Cj0KEQjw0fOoBRDn88Pol8bqhN0BEiQARGVJKliXsz8l7HYiwp-FQpxreN33d3y78kpoO_N6oHvRkpoaAkzy8P8HAQ

 

Groetjes Martin