Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix werkt niet op Philips tv?


9 november, 2016, Categorie:

ik heb een phillips smart tv en netflix wil niet.

de app heb ik wel maar hij opent niet

Antwoorden

Openen andere apps wel? Wat gebeurt er precies wanneer je op de app klikt? Probeer iets meer informatie te geven, ook over het modelnummer van de tv en of de meest recente firmwareversie er op staat.

Het regent klachten van Philips gebruikers, sinds een aantal weken terug werken heel veel apps niet meer. Waarschijnlijk heeft een update ze om zeep geholpen. Een oplossing is niet bekend. Philips trekt zijn handen er vanaf. Koop een Apple tv of Chromecast en je probleem is opgelost.

 

 

Beste Audiofreak,

 

Je antwoord is toch geen oplossing?

Is een apple tv of chromecast geen oplossing dan?

Maar ik wil mijn apple tv inde andere kamer gebruiken en via de Netflix app op mijn Philips tv naar NF kijken. Iemand miscchien toch nog een oplossing?

Beste,

 

De chromecast(39 euro) is vrees ik u enige goedkoopste oplossing indien philips weigert verder ondersteuning te geven.

Succes !

Ik heb hetzelfde probleem. Net een nieuwe Philips smart tv gekocht. Als ik bij de instellingen op het kopje Netflix druk dan staat er dat in mijn regio (ik woon in Tilburg) de Netflix app pas in een toekomstige software update beschikbaar zal zijn.

WTF. Begrijp er niks van . Ik heb smart tv van Philips.  Via xs4all geen problemen,  toen Ziggo (kon app niet vinden !@@!!), nu, pffff,  nu met you fone ,en  weer app van netflix niet te vinden . Hoe los ik dit op.

Wij hebben een phillips tv van een jaartje oud en recent een nieuwe router gekregen van kpn nu doet de netflix app op de tv het niet meer zou het daarmee te maken kunnen hebben ofniet?

Heb je in de tv je nieuwe WiFi code ingevoerd? Anders tv resetten en opnieuw instellen.

Nou ik dit lees koop ik geen Philips tv meer.

App-makers veranderen hun software waardoor het niet meer compatible is met de hardware van tv-producenten. Dit ligt buiten de schuld van de tv-producenten. De meest gemakkelijke oplossing is inderdaad een chromecast er tussen plaatsen. Zeer waarschijnlijk gaan er meerdere apps hier problemen mee krijgen tzt. Ziggo-Go, Netflix, TV-gemist etc

Licht niet aan app makers

Dit doen tv  makers software matig

Phillips heeft niet de juiste software om netflix af te spelen, netflix heeft een update gedaan rond februari 2020,en het is phillips tot op vandaag nog steeds niet gelukt om deze software rond te krijgen,bel klantenservice niet want ze kunnen niks voor je doen en zullen je ook niet tegemoed komen.