Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix werkt niet op Philips tv?


9 november, 2016, Categorie:

ik heb een phillips smart tv en netflix wil niet.

de app heb ik wel maar hij opent niet

Antwoorden

Openen andere apps wel? Wat gebeurt er precies wanneer je op de app klikt? Probeer iets meer informatie te geven, ook over het modelnummer van de tv en of de meest recente firmwareversie er op staat.

Het regent klachten van Philips gebruikers, sinds een aantal weken terug werken heel veel apps niet meer. Waarschijnlijk heeft een update ze om zeep geholpen. Een oplossing is niet bekend. Philips trekt zijn handen er vanaf. Koop een Apple tv of Chromecast en je probleem is opgelost.

 

 

Beste Audiofreak,

 

Je antwoord is toch geen oplossing?

Is een apple tv of chromecast geen oplossing dan?

Maar ik wil mijn apple tv inde andere kamer gebruiken en via de Netflix app op mijn Philips tv naar NF kijken. Iemand miscchien toch nog een oplossing?

Beste,

 

De chromecast(39 euro) is vrees ik u enige goedkoopste oplossing indien philips weigert verder ondersteuning te geven.

Succes !

Ik heb hetzelfde probleem. Net een nieuwe Philips smart tv gekocht. Als ik bij de instellingen op het kopje Netflix druk dan staat er dat in mijn regio (ik woon in Tilburg) de Netflix app pas in een toekomstige software update beschikbaar zal zijn.

WTF. Begrijp er niks van . Ik heb smart tv van Philips.  Via xs4all geen problemen,  toen Ziggo (kon app niet vinden !@@!!), nu, pffff,  nu met you fone ,en  weer app van netflix niet te vinden . Hoe los ik dit op.

Een antwoord toevoegen