Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziek streamen van laptop naar samsung ht f5200 home cinema?


10 maart, 2014, Categorie:

Hallo, ik heb kortgeleden een samsung home cinema set aangeschaft. En ik wil graag de muziek streamen via mijn laptop met bluetooth. Ik had het op een gegeven moment aan de praat, maar de volgende keer dat ik mijn laptop weer opstartte. Lukte het niet meer om de muziek te streamen. Ik heb alles gecheckt op mijn laptop, het apparaat staat bij apparatem en printers. En alles werkt correct. Hoe los ik dit op?

Antwoorden

Dat is lastig te zeggen ze. Staat Bluetooth aan en kun je de set zien in de Bluetooth instellingen? 

Ja sorry voor de late reactie. Ik heb Bt aan op de hcs en de set staat in de laptop. En ik heb m toch echt ff aan de praat gehad. Snap gewoon niet waarom het opeens niet meer werkt, na opnieuw opstarten van de laptop. Terwijl ik verder niks veranderd had….

Is er eventueel ook een andere mogelijkheid om spotify te streamen naar mijn hcs. Behalve dan de app op mijn smart tv. Want dan moet ik een premium abonnement nemen op spotify…?

Heel apart en vervelend natuurlijk. Check deze vraag. Daar geef ik wat oplossingen.

Je moet het apparaat iedere keer opnieuw koppelen. Dus eerst de cinema set op bluetooth setten en dn koppelen vanaf je PC

Werkt het makkelijkste als je een snelkoppeling op de je bureaublad plaatst, moet je vervolgens ook nog op muziek beluisteren drukken.

Werkt goed, alleen wat omslachtig. Handiger is om een netwerkkabeltje te leggen en de app van Spotify te installeren.