Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziek luisteren via usb zonder tv?


23 januari, 2016, Categorie:

Halo. Ik heb een blue ray speler met een usb ingang. Daarop luister ik muziek op maar de tv staat aan. Nu wil ik graag muziek luisteren zonder dat ik mijn tv aan moet staan. Kan dit en zo ja hoe dan? Graag uitgebreide informatie aub.

Mijn dvd speler is de marantz ud 5005.

mvg j boreas

Antwoorden

Waarom kun je de tv niet gewoon uitzetten wanneer je naam muziek luistert? Volgens mij zou dit gewoon moeten werken. Op welk systeem zit de Blu-ray speler aangesloten of luister je via de speakers van de tv?

Mijn dvd loopt via hdmi kabel naar de av receiver en via de av receiver loopt er een hdmi kabel naar de tv .ik weet niet of ik nog iets in het menu moet veranderen. Dvds en blu ray en cd’s speelt hij prima af en ook met de usb speelt hij gewoon af .verder geen probleem alen dar de tv aan moet blijven dat vind ik storend als ik muziek luister via de usb. M vg j boreas.

O en ik luister gewoon via de luidsprekers van mijn home cinnema set.

MusChen heeft u hier ook iets aan. Ik heb de horizon box aan gesloten via hdmi 1 en de av receiver op hdmi 2 en zoals gezet de dvd op de av receiver.

HDMI link CEC staat aan, bij het uitzetten van de tv ziet de receiver een signaal om ook uit te gaan.

Schakel CEC in de HDMI instellingen maar uit en het probleem is opgelost.

Moet deze instelingen uitgezet worden in mijn tv of in mijn blu ray speler wand dat weet ik niet.en als dat gelukt is kan ik daarna toch gewoon films kijken of moet ik dan deze instelingen weer ongedaan maken.wand anders zou dit niet fijn zijn om iedere keer om temperen schakelen. Alvast hartelijk bedankt mvg j boreas.

Ik heb het geprobeerd maar zoals gezet weet ik niet waar ik moet kijken of de receiver of de tv of de blu ray alvast bedankt.

Dank je wel .het is opgelost als ik de tv aan heb en de muziek aanzet kan ik gewoon de tv uitzetten en speelt hij gewoon Door volgens mij is dit de bedoeling van u. Mvg j boreas.