Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Moeite met kiezen luidspreker(s)


23 juli, 2017, Categorie:

Ik beschik momenteel over een Panasonic surroundsystem (2006). Het bevalt goed, ik speel er cd’s (tv-toestel staat dan uit) en dvd’s (tv-toestel staat dan aan) mee af. Binnenkort ga ik verhuizen en wordt in ieder geval de tv (2005) vervangen. Ik zie er tegen op om van het surroundsystem alle 5 luidsprekers, middels verbonden draden, weer aan te sluiten, waar laat je al die draden? Er ligt nu een mooie kans om over te stappen op een geheel nieuw systeem, met een smart tv en draadloze luidsprekerboxen. Het surroundsystem hoeft van mij niet meer, ik deed er weinig mee. Ik zoek nu een systeem dat mijn dvd’s en cd’s afspeelt op geluidsbox(en) die de geluidskwaliteit van laptop en of overstijgt. Mijn budget voor een tv voor de aparte geluidsset ligt tussen € 1000,00 en € 1500,00. De afmetingen van de nieuwe woonkamer zijn 7,5(l)x5,75(b)x2,65(h).

Met vriendelijke groet, Kor

Antwoorden

Blusound pulse soundbar, 1 optische kabel naar tv. Luister naar tv geluid of stream radio stations of spotify. Heeft usb input voor eigen muziek op stick. En het allerbelangrijkste, app heeft analoge ingangen om een dvd/cd speler aan te sluiten zonder dat tv aan hoeft. Bedienbaar met tv ab of telefoon/tablet/pc. Mogelijkheid om een actieve of draadloze sub aan te sluiten. Geluid is perfect. Uit te breiden met draadloze speakers voor multiroom. Aanrader! Sonos kan dit niet, cd altijd via tv! Succes met je zoektocht!

Beste.

Prima tip voor de Blue sound.

Wat ook prima werkt is de Yamaha ysp 2700 soundbar met het prima music cast systeem. Ook uit te breiden naar een multiroom systeem en met HDMI aansluiting.

Voor prima toestel eens kijken naar de Samsung ks 8000 zeer goede middenklasser met als voordeel sterke afprijzing.

Succes met je jacht op het  voor u beste systeem.