Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mediaspeler aansluiten?


5 juni, 2019, Categorie:

Heb op mijn slaapkamer een Panosonic tv en daaraan gekoppeld een mede8ter mediaspeler om mijn verzameling films te bekijken , alles gemakkelijk aangesloten . Dus wil in de huiskamer via mijn Oled tv 65cm hetzelfde te doen en mede8ter aansluiten . Dacht HDMI kabel in mediaspeler en in de uitganf van tv en stekker van mediaspeler in het stopkontakt en klaar maar helaas blijft de blauwe knop wel aan van mede8ter en kan niet stop zetten maar ook geen verbinding . Wat doe ik verkeer kunt U me uitleg geven ?

Graag deskundige uitleg ben helaas niet zo’n freak op dit gebied . Bij voorbaat dank .

Theo .

Antwoorden

Uit “geen verbinding” begrijp ik geen beeld? Twee dingen die het meest voor de hand liggen. Is de hdmi-ingang waar de mede8er op is aangesloten daadwerkelijk te selecteren via de tv? Of is deze wellicht gedeactiveerd? Werkt het wellicht wel met een andere hdmi-kabel?

Beste,

Alles uit stopkontact halen ook med8er en oled tv (LG ?) eventjes wachten en dan eerst lg aankoppelen en dan med8er,  in instellingen lg de deep color instellingen uitzetten waar de med8er is aangesloten want deze  kan geen 4k doorsturen dat is de reden waarom je waarschijnlijk geen beeld hebt.

succes !

Dank U wel voor het antwoord maar ben echt een kluns in aansluiten e.d. en ben ook bang dat ik mijn dure tv verknal om aan de instellingen te gaan prutsen . Moet ook zeggen dat alles een beetje moeilijk is met tv. we hebben nl. een abbonement van iemand die ons voorziet van zenders en daar ook een kastje voor met afstandsbediening en dus eerst kontakt maken via tv bediening en dan naar andere dus zeer complex en weet dus ook niet hoe en wat en waar . Hebben onze tv ook laten installeren door Platte tv .Heb oled curve tv van 4495 euro waar alles op zit en ik niets van gebruik hahhhah . Jammer dat je niemand kunt huren om alles uit te leggen . Heb nl. boven ook tv met Mede8ter en die werkt perfect . Heb ook Nas speler en nog veel meer . Misschien zou U een oplossing weten ? Vriendelijk bedankt alvast voor Uw moeite . Theo .

Beste,

U zal uw tv niet verprutsen door in de stellingen iets aan of uit te zetten daarvoor is hij gemaakt.

Dus gewoon aan general settings naar deep color setting hdmi selecteren 1 van de 4 naar uit en mederer op die hdmi aansluiten en klaar is kees.

Al dat fancy stuff en dan gewoon niet gebruiken wat een zonde !

Mvg,