Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marantz SR7013 of NAD T 758 v3?


6 oktober, 2019, Categorie:

Hallo, overweeg aanschaf een van genoemde receivers, kan iemand nog wat tips geven?

De reviews zijn beide goed en de prijs ligt ook in de buurt.

Alvast bedankt.

 

Antwoorden

Waarom twijfel je tussen beide?

Waar ga je deze voor gebruiken? 2.0 – 3.1 –  5.1 – 5.2.4 ………

Al overwogen om beide eens te beluisteren met zelfde speakers als je deze voor wenst te gebruiken.

Beste anonymous, NAD is betrouwbaar! Marantz?

Met vriendelijke groet

Welke speakers ga je gebruiken in de 5.1 en wat ga je erop aansluiten. Al overwogen om versterker te gaan luisteren in combinatie met je speakers.

Marantz is een prima merk versterker Gebruik nu een 7013 met NAD275 eindversterker in de woonkamer in 5.1 opstelling. En dat speelt meer dan prima. In de hobby kamer hebben we een Denon 6500 staan ook het overwegen waard om naar te kijken. Deze gebruiken we in een 5.2.4 opstelling.

Vroeger was Marantz ***** maar nu * de nieuwe eigenaars zullen dit straks beamen. Lees deze https://www.soundunited.com/ site en ga ook even zoeken inzake HEOS.

Trouwens de versterker bepaald voor 50% de weergave kwaliteit, terwijl bijna iedereen zich vooral bezig houdt met de luidsprekerbox, die vaak veel stroom moet leveren. B&W is volgens mij de enigste die eerlijk genoeg is, om eventuele nieuwe toekomstige eigenaars te waarschuwen, dat de versterker niet mag clippen (oversturen/vervormen) de (iets) betere box  (set) vanaf €17.000,– DE versterker moet voldoende stroom en frequenties  leveren deze http://www.bryston.com/products/power_amps/4B-3.html# vervormd 0,005% en de demping etc.

Als je dus afvraagt, waarom de (goedkope) luidsprekerboxen beter klonken in de Hifi zaak, dan is de verklaring simpel, boxen staan goed opgesteld de randapparatuur ook de kabels zijn high-end kwaliteit.

Met vriendelijke groet