Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marantz SR 5004 en Bose Acoustmass 7


24 november, 2013, Categorie:

Hallo,

Ik heb een Bose acoustimass 7 stje staan en vraag me af of de reciever Marantz SR 5004 hierbij past.

met vriendelijke groet,

Tjalling

Antwoorden

Wat bedoel je precies met ‘bij passen’? Theoretisch gezien passen ze daarop, maar natuurlijk gaat het via de subwoofer. Je kunt het dus koppelen maar of het klanktechnisch ook iets voor je is, is lastig te zeggen. Dat is een kwestie van ergens luisteren of proberen.

Woh, wat een snel forum is dit zeg! super! Dank Martijn

Ik gebruik de Acoustimass set alleen voor het luisteren van muziek.

momenteel gebruik ik een versterker van `kenwood, (plus 20 jaar oud)alleen de aansluitingen voor de acoustimass set zijn niet voldoende en niet meer helemaal in goede doen.

Nu is is mijn vraag of de Marantz een goede vervanging zou zijn door zijn vele aansluitpunten en volgens mij regelbare output van de 3(dubbele )Cubes en de subwoofer.

Ben ik duidelijk genoeg?

 

mvg Tjalling

Hoi,

Geen probleem 🙂

Nou, ik heb zelf geen ervaring met de Accoustimas dus hoe bedoel het je regelen van de cubes precies? Die worden toch aan de subwoofer gekoppeld en de receiver wordt met de subwoofer gekoppeld? Of mis ik iets..

Afgezien van dat zit je met een Marantz receiver zeker goed. Dit model is niet de nieuwste maar als het je puur om de aansluitingsmogelijkheden gaat is dat geen probleem. Zelf goede ervaring mee, zowel met de SR5003 als de SR6008.