Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Luidsprekers die passen?


1 oktober, 2017, Categorie:

Hoi ik heb de frondluidsprekers dm602.5 s3 van b&w zuilen en de zelfde center speaker. Welke speakers van b&w kan ik voor het suround voor achter gebruiken en passen het beste bij de frond en center.moeten geen zuilen zijn in verband met te weinig plaats .mogen wel andere speakers zijn wel van b&w. Sorry voor deze lange vraag.mvg jo boreas.

Antwoorden

op dit momend heb achter de vm1van b&w .graag hoor ik van u.

Jij zou eens kunnen kijken of je bijvoorbeeld een paartje DM 601 S3 op de kop kunt tikken.

Succes!

oke maar de am1 kunnen die ook zo niet ga ik voor de601.plus zijn de statieven van de 601ook nog te krijgen.mvg.jo en dank voor u andwoord.

Ja de AM1 ’s kunnen ook. Die heb ik zelf ook (echt waar geen verkooppraatje 😉 ) . Houd er wel rekening mee dat je die eventueel wat hoger moet hangen. Ze worden ook vaak buiten gebruikt en dan hangen ze wat hoger. Bijvoorbeeld onder een afdak bij een prive-zwembad. B&W heeft ze daarom zo gemaakt dat ze wat meer naar beneden afstralen.

601’s zijn wellicht ook een optie. Over de verkrijgbaarheid van eea durf ik geen uitspraak te doen. Die speurtocht is aan jou om te ondernemen 😉

 

Dank je wel bart ik heb de 601.2 kan ik goed koop kopen kunnen die ook denk dat ze beter klinken dan de am1. De am1 heb ik voor het admos.ik hoop dat de dm 601.2 erbij kunnen dan ga ik deze halen.alvast hartelijk dank.mvg jo